Menu

Update omkring Amager FF - Select Technica Academy

image
24. marts 2020 kl. 09:34

Update omkring Amager FF - Select Technica Academy

Vi er utrolig stolte og glade for den massive interesse, der har været for vores fodboldskole.

Vi har siden lanceringen oplevet en stor nysgerrighed og opbakning for vores fodboldskole, det er vi rigtig glade for.

Lidt omkring vores aktuelle situation i Danmark, coronavirus har selvfølgelig påvirket vores hverdag og ikke mindst skabt usikkerhed omkring sommerens planer.

Vi har fået mange henvendelser omkring, hvad der sker, hvis man tilmelder sig og myndighederne derefter ligger nye retningslinjer.

Vi vil slå fast, at vi tilbyder 100% returnering af det betalte beløb, hvis arrangementet må aflyses grundet Corona og myndighedernes udmeldinger.

Så i kan trygt og godt tilmelde jer og være sikker på jeres penge ikke går tabt.

En lille status er, at der stadig er ledige pladser på vores fodboldskole, så gå ind på dette link https://amagerff.nemtilmeld.dk/1/Og få en mega sjov, lærerig, social og anderledes fodbolduge sammen med os.

Vi har aflyst alle “ tøj prøve dage “ indtil myndighederne melder andre retningslinjer ud. 

På dette link, kan man se en størrelsesguide.
http://www.select-sport.com/da/stoerrelsesguide-toej

Hvis man vil være sikker på en plads på fodboldskolen, men samtidig være sikker på tøj størrelsen. Så kan man hermed gå ind og tilmelde sig via linket og når man kommer til det felt på betalingssiden, der hedder “ kommentar tøj”, så sætter man blot et spørgsmåltegn. Så opdatere vi løbende profilerne, når jeres barn har haft mulighed for, at prøve tøjet. 

Vi arbejder på højtryk i udvalget for, at skabe den perfekte oplevelse for jeres børn, så det er bare og skynde sig ind og få jeres børn tilmeldt https://amagerff.nemtilmeld.dk/1/

 
I kan løbende holde jer opdateret omkring seneste nyt fra fodboldskolen på vores facebookside Amager FF - Select Technica Academy. 

Store hilsner Amager FF - Select Technica Academy udvalget,