Menu

Amager FF og Select Technica Football - klubsamarbejde på ungdomssiden.

image
07. februar 2020 kl. 21:06

Amager FF og fodboldkonceptet Select Technica Football, kan hermed annoncere, at der er indgået en aftale omkring et nyt klubsamarbejde på ungdomssiden.

Select Technica Football skal i fremtiden være en aktiv samarbejdspartner med Amager FF ungdom.

Klubsamarbejdet vil i fremtiden gå under navnet. Amager FF - Select Technica Football.

En rigtig stor dag og et spændende sportsligt samarbejde venter. Vi glæder os utrolig meget til dette samarbejde med Select Technica Football i fremtiden - et spændende og innovativ fodboldkoncept, som er i rivende udvikling og den er vi yderst stolte af, vi nu kan kalde partner. Det er bygget op omkring et unikt koncept, der også hviler på det mindset, som Amager FF står for.

Det har været nogle yderst spændende måneder siden vores ungdomskoordinator Kristian i første omgang tog fat i bestyrelsen og fortalte om ideen.

De indledende møder har været særdeles konstruktive, og vi har fået et rigtig godt indtryk af ejer Jannik Riis, som er en mand, der passer perfekt ind i Amager FF værdisæt. Med dette samarbejde skal en ny historie skrives sammen om et fodboldkoncept, der nytænker og hviler på sin egen historie.

Siden de indledende møder har samarbejdet taget fart. Der er oprettet et Select Technica udvalg, som består af Ungdomskoordinator Kristian Pedersen, Ungdomsformand Kenni Wind Gellner og Cheftræner på u-14 Andreas Staffeldt.

Det sportslige samarbejde startede onsdag aften og nu skal vi sammen ha’ sat gang i en masse gode initiativer til gavn for børn og unge - trænere og ledere i Amager FF og omegn.

Vi glæder os helt vildt og er samtidige stolte over, at netop vores lille klub er blevet valgt, som Select Technica klub i København.

Vi kan allerede nu annoncere, at vi i uge 30, afholder den første Amager FF - Select Technica Academy.

En fodboldskole, der er bygget op omkring unikke og anderledes tiltag. Så allerede nu skal i sætte kryds i kalenderen i uge 30!! Det er en unik mulighed for, at være med til den første
udgave, af Amager FF - Select Technica Academy i København. Der vil være 60 ledige pladser og aldersgruppen bliver fra årgang 2006 til årgang 2011 både drenge og piger.

Men meget mere omkring Amager FF - Select Technica Academy vil blive meldt ud i uge 9, hvor den officielle indbydelse vil ramme markedet og offentligheden. Fodboldskolen vil blive markedsført på vores facebook side, samt hjemmeside og på andre platforme.

Store Hilsener Det sportslige udvalg og bestyrelsen i Amager FF.