Menu

Amager FF’s U-15 årgang 2006 søger nye spillere

image
21. juli 2020 kl. 17:48

Vi søger nye spillere til Amager FF U-15 årgang 2006

Vi søger spillere fra årgang 2005, 2006 og 2007.

Vi søger spillere der brænder for fodbold, der synes det er interesant at udvikle sig under sjove og trygge rammer i en klub, hvor der er plads til at udvikle sig både fodboldmæssigt og socialt.

Holdets primære fokus er at have en social årgang hvor trænere samt spillere glæder sig til at komme til træning på samme tid med at den enkelte spillere kan udvikle sig som fodboldsspiller samt individ.

Der forventes at spilleren har kendskab til fodbold.

 

Hvad kan vi tilbyde?

Vi er en gruppe på 14 drenge og et trænerteam på 4, hvoraf to er forældretrænere og to er udefrakommende. Vi har også to holdledere som er uundværlige for vores hold. De gør et stort og flot stykke arbejde mht. diverse arrangementer for både drengene og familierne, der er tilknyttet.

Der kan læses mere om cheftræneren og assistenttræneren nederst i opslaget.

Holdet er en homogen gruppe, hvor nogen har været på hold sammen de sidste ti år. Frygt ej. Drengene er verdensmestre til at tilknytte nye spillere og udvikle venskaber.

Hvis du har en dreng, der savner at spille fodbold eller har brug for et nyt socialt sammenhold så tag kontakt til Amager FF - en klub i rivende udvikling, hvor det sociale og udvikling går hånd i hånd.

 

Kontigentprisen lyder på 450 kr. halvårligt.

Træning foregår mandag og onsdag fra kl. 17:00 til kl. 18:30 og vi glæder os til at vi forhåbentlig får nogle nye ansigter at se.

Opstart er d. 27 juli. 2020.

 

Skulle man være interreseret i en prøvetræning, melde sig ind i klubben eller bare høre mere om holdet, så står der kontaktoplysninger på trænerne under dette.

 


Cheftræner Andreas Staffeldt:

Mail: dresstaffe@gmail.com

Mobil: 28909664

 


Assistent- & målmandstræner Bastian Sundahl Pedersen:

Mail: sundahlbastian@gmail.com

Mobil: 22428600

 


Træner Kenni Wind Gellner:

Mail: kenniwind@hotmail.com

Mobil: 20333701

 


Chef- og assistenttræneren:

Jeg hedder Andreas Staffeldt, jeg er 24 år gammel og er cheftræner på Amager FF’s U-15 hold. Jeg har været tilknyttet holdet i en assisterende rolle til holdets tidligere cheftræner Kristian Pedersen siden januar 2019, hvilket jeg har lært utroligt meget af. Jeg har i min tid i Amager FF fået tildelt mere og mere ansvar samt individuelle opgaver, der har været grundstenen for min udvikling som fodboldtræner i høj fart, hvilket har resulteret i at jeg i start december 2019 færdiggjorde DBU’s B1-trænerkursus. Denne erfaring vil jeg dermed også videregive til min nye højre hånd Bastian Sundahl Pedersen, der også er at finde i holdets nye trænerstab.

 

Jeg har selv spillet fodbold i 18 år spiller i øjeblikket på et af klubbens seniorhold. Jeg har haft det meste af min fodboldopvækst i Kastrup Boldklub og har i en årrække også selv spillet i Amager FF samt KFB. Jeg forventer dermed en vis koncentration fra mine spillere, men da jeg også selv er meget social anlagt, så går jeg ind for at der er plads til alle individer samt et sundt og sjovt fællesskab på vores 2006 årgang, hvilket også er tydeligt at se. Vi har i trænerstaben ambitioner om at rykke holdet længere op i rækkerne samt at spille en underholdende og direkte form for fodbold.

 

Selvom jeg er relativ ny i gamet med et års erfaring, har jeg selv store ambitioner og mål for min udvikling som fodboldtræner. Jeg har blod på tanden og min personlige mission er at videregive det samme til mine spillere.

 

Jeg hedder Bastian Sundahl Pedersen og er 20 år gammel og har været en del af trænerteamet siden august 2019. Mit ansvar i træningen har hovedsageligt været målmandstræning, men har sidenhen fået mere ansvar for træningen af markspillerne også. Derfor er jeg også overgået til en rolle som assistenttræner.

 

Jeg kan godt lide at mine træninger skal være sjove og forskellige, så man glæder sig til at komme til træning hver gang. Jeg sætter også stor fokus på at træningerne skal være hårde fysisk, men den fysiske del af træningen skal helst også indeholde bold da jeg mener at fodboldtræning skal foregå med bold.

Min ambition med at træne U-15 er at få skabt en glæde ved at komme og spille fodbold i Amager FF. Fodbold skal være sjovt og sådan er det også på vores hold.

 

Jeg har selv spillet fodbold igennem hele mit liv med start i AB Tårnby sidenhen skiftede jeg så til Kastrup hvor jeg har haft størstedelen af min fodbold opvækst. Senior tiden er hovedsageligt foregået i Amager FF og jeg er nu at finde på klubbens førstehold.