Amager FF - Select Technica Football

Kommende begivenheder:

Amager FF - Select Technica Academy er for børn og unge fra årgang
2005 – 2012.

Velkommen til en spændende fodbolduge. Amager FF og Select Technica Football er stolte af, at kunne præsentere den 1. udgave af
Amager FF - Select Technica Academy.En uge der bliver sjov, lærerig, hyggelig og anderledes.

Amager FF - Select Technica Academyer bygget op omkring unikke og anderledes tiltag, der gør netop vores fodboldskole unik. En typisk dag på  fodboldskolen vil bl.a. indeholde en daglig aktivitet, som for eksempel fodtennis, fodboldgolf og en mini oppustelig fodboldbane. Derudover er der en masse sjove og lærerige træningspas, hvor vi skal have øvet os i fodbold. Ugen afsluttes med et stor 5 a.side stævne og personlig spiller evaluering fra træneren.

Tilmelding foregår via Amager FF hjemmeside eller direkte på dette link: https://amagerff.nemtilmeld.dk/1/
Amager FF - Select Technica Football Udvalg:
Ungdomskoordinator:
Kristian Pedersen

Krillepk1998@gmail.com
42203875

Ungdomsformand:
Kenni Wind Gellner

Kenniwind@hotmail.com

20333701

Ungdomstræner:
Andreas Staffeldt

dresstaffe@gmail.com

Klubsamarbejde:
Amager FF og fodboldkonceptet Select Technica Football, kan hermed annoncere, at der er indgået en aftale omkring et nyt klubsamarbejde på ungdomssiden.

Select Technica Football skal i fremtiden være en aktiv samarbejdspartner med Amager FF ungdom.

Klubsamarbejdet vil i fremtiden gå under navnet. Amager FF - Select Technica Football.

Et rigtig stort øjeblik og et spændende sportsligt samarbejde venter. Vi glæder os utrolig meget til dette samarbejde med Select Technica Football i fremtiden - et spændende og innovativ fodboldkoncept, som er i rivende udvikling og den er vi yderst stolte af, vi nu kan kalde partner. Det er bygget op omkring et unikt koncept, der også hviler på det mindset, som Amager FF står for.

Hvad er Select Technica Football?

KONCEPT

Velkommen til Technica Football.

Det er en stor fornøjelse at kunne byde dig velkommen til dette nye moderne fodbold web-site.

Formålet med Technica Football er, at give alle verdens fodboldbørn, deres forældre og trænere inspiration til hvordan man gennem et optimalt udviklingsmiljø og et progressivt træningsforløb kan opnå et højt teknisk niveau, som danner grundlag for, at den enkelte spiller får mulighed for at udvikle sine fodboldfærdigheder på bedste vis.

Fodboldfilosofi

I Technica Football har vi en klar fodboldfilosofi, der beror på analyse og viden gennem mange års nationale samt internationale observationer omkring børne-ungdoms- og seniorfodbold. Vores fodboldfilosofi beror på den viden, at spillere der vil indgå på et topmoderne fodboldhold skal være kropstekniske fodboldintelligente samt besidde et højt boldteknisk niveau.

Technica Fodbold vil derfor gerne kendetegnes ved følgende:

Glæde og begejstring skal præge alle aktiviteter

Krops- og boldtekniske færdigheder opnås gennem et struktureret udviklingsforløb

Udvikling af børns spilintelligens

Et godt træningsmiljø samt et læringssyn der tager udgangspunkt i den enkelte spiller.

Vejen dertil

For at opnå den rette udvikling må træning af børn sættes ind i en samlet helhed ud fra følgende:

en god organisering

udgangspunkt i den enkelte spillers udviklingstrin

at udvikling kommer før resultater

at tekniske og motoriske færdigheder kommer før taktiske evner

at glæde, begejstring og nysgerrighed skal præge børns indgang til fodbold.

Klubnyt 20. maj kl. 15:13
AMA´R SPORT HAR STADIG ÅBENT!!!
Klubnyt
20. maj kl. 15:13 AMA´R SPORT HAR STADIG ÅBENT!!!
Klubnyt
13. maj kl. 09:26 Midlertidige Corona Træningstider og vejledning (Opdateret den 13. maj 2020 (version 4) )
09. maj kl. 10:56 Så skete det endeligt - Vi kan så småt starte op igen
Klubnyt
01. maj kl. 10:22 Amager FF - Select Technica Academy er AFLYST.
;

SoccerStats247