Menu

Glasklubben

image

Kære AFF’ere

Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med til at ’genstarte’ glasklubben i AFF. Glasklubben er de senere år gået lidt i stå, og tanken er at den skal genstartes og konceptet skal ændres.

Udover fordelen ved at få mere øl til samme pris som en ’almindelig’ fadøl, så er tanken at der skal laves arrangementer som er forbeholdt glaskklubbens medlemmer, men inden arbejdet starter, skal vi have en fornemmelse af opbakningen.

Alle glas er nu fjernet fra ’glasklub væggen’, men de kan komme hurtigt tilbage. Dem der idag har et glas, kan beholde deres nuværende glas ved at indbetale det årlige medlemskab på 120 kr. Beløbet kan betales via mobilpay på 9156 2388 eller kontant i klubben. Dette skal gøres senest 1. maj 2017. I takt med at indbetalingen kommer ind, vil glassene komme tilbage på væggen.

De glas som ikke er blevet betalt inden 1. maj vil blive stillet til side og give plads til nye medlemmer...

Er du ikke medlem, men ønsker at blive en del af glasklubben, kan du skrive dig på venteliste ved at sende en mail til munkebaek@gmail.com eller en sms til 3091 1199. Beskeden skal indeholde dit fulde navn samt teksten der skal stå på dit fremtidige ølglas! Prisen for første-års medlemmer er 200 kr. Hvis du er interesseret i den nye glasklub ’Glasklubben 98’erne’... så skynd dig at skriv dig på ventelisten.. først til mølle J

Skål!

Lennart Munkebæk